Despre noi

Combis este cea mai mare companie de procesare a cărnii din județul Bisțrita-Năsăud, fiind înființată în anul 1994 ca și afacere de familie. De-a lungul timpului, ne-am adaptat mereu nevoilor clienților noștri, astfel ca astăzi ne mândrim să fim lideri pe piața cărnii din județul nostru.

Combis înseamnă grijă pentru calitatea produselor, prospețime și tradiție romanească, toate acestea fiind îmbinate cu o tehnologie de ultimă oră, de care dispunem. Filozofia noastră de business ne-a condus în anul 2007 la inaugurarea unei noi fabrici de procesare, construite la cele mai înalte standarde europene.

Odată cu modernizarea spațiului de producție, Combis a trecut printr-un proces de rebranduire care a contribuit la reîmprospatarea imaginii companiei noastre. Din dorința de a scoate un produs original, cu o identitate remarcabilă și durabilă, au luat naștere cele două branduri actuale: De la Jupanu’ si Bistricior.

Misiune, viziune & valori

Știm foarte bine că nu putem excela în nici un domeniu dacă nu există pasiune. Putem lucra cu cele mai moderne tehnologii, cele mai bune reţete, însă secretul mâncării gustoase este să o prepari cu suflet. Acesta este, cu siguranţă, cel mai important “ingredient” pe care îl folosim în fiecare zi, în fiecare preparat.

La Combis, clienţii sunt pe primul loc și ne gândim la ei în fiecare moment. De aceea, facem eforturi pentru a le oferi experienţe unice şi mese gustoase, le respectăm alegerile şi exigenţele şi ne propunem zilnic să ne ridicăm la nivelul pe care şi-l doresc.

Dorinţa noastră este de a oferi calitate la nivel de excelenţă în industria în care activăm. Avem convingerea că aceasta este singura cale prin care o companie poate să evolueze sustenabil şi să fie în orice clipă prima opţiune pentru clienţii ei.

Certificare ISO

Un obiectiv major pentru compania noastră îl reprezintă respectarea tuturor cerințelor legale referitoare la managementul calității, al siguranței alimentare, al mediului și al securității și sănatății în muncă. Prin urmare am implementat standardul internațional ISO 22000:2005, avand ca scop îmbunătățirea satisfacției clienților prin furnizarea de produse finale sigure și de calitate.