Despre noi

Combis este cea mai mare companie de procesare a cărnii din județul Bisțrita-Năsăud, fiind înființată în anul 1994 ca și afacere de familie. De-a lungul timpului, ne-am adaptat mereu nevoilor clienților noștri, astfel ca astăzi ne mândrim să fim lideri pe piața cărnii din județul nostru.

Combis înseamnă grijă pentru calitatea produselor, prospețime și tradiție romanească, toate acestea fiind îmbinate cu o tehnologie de ultimă oră, de care dispunem. Filozofia noastră de business ne-a condus în anul 2007 la inaugurarea unei noi fabrici de procesare, construite la cele mai înalte standarde europene.

Odată cu modernizarea spațiului de producție, Combis a trecut printr-un proces de rebranduire care a contribuit la reîmprospatarea imaginii companiei noastre. Din dorința de a scoate un produs original, cu o identitate remarcabilă și durabilă, au luat naștere cele două branduri actuale: De la Jupanu’ si Bistricior.


Misiune, viziune & valori

Pasiune
Folosim cele mai noi tehnologii, rețete alese cu grijă, dar, mai ales, punem suflet în prepararea celor mai gustoase preparate din carne. Acesta este, cu certitudine, ingredientul secret care optimizează gustul fiecarui dintre preparatele noastre.
Satisfacția clientului
La Combis satisfacția clientului este primordială. În consecintă, noi ne straduim să asigurăm cele mai interesante experiențe în materie de gust și totodată ne străduim să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor clienților noștri.
Calitate
De aceea, noi, aici, propunem calitate superioară în industria în care activăm, totodată având convingerea că doar astfel putem evolua pe termen lung, dar mai ales putem menține relațiile stabilite cu clienții noștri.